BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 25, 2011

developing skills! hoyeaH!

alhamdulillah...alhamdulillah...alhamdulillah :D
projek mega yang dirancang telah selesai...
4 hari berturut-turut di ukm sempena majlis konvo ke-39 kalau xsilap, sangat best! alhamdulillah!
walaupun sangat penat, terlalu letih untuk berkongsi sesuatu, tapi,,, 
dengan rasa sukacitanya, princessQ mahu bersenam tangan di atas keyboard lappy yg da berhabuk nih~
howyeaH! 
sila tadah telinga luas2 untuk menyambut tiap2 bait kata yang terjatuh dari hati yang kegumbiraan ini...
wahhaa! :P

setelah sekian lama memendam rasa untuk jadi promoter, akhirnya! alhamdulillah! 
princessQ telah dinobatkan sbgai promoter kdai baju dari indonesia! jangan jeles u! muahaha ^^,
tetapi...tiap sesuatu ada bayarannya bukan? nak jadik promoter bukan mudah rupanya!
perlu korbankan masa! itulah bayarannya! tapi, alhamdulillah! 

puas hati sebab dapat yakinkan pelanggan, cuba untuk meyakinkan mereka bahawa produk yang dipasarkan sukar didapati, bahkan ada permintaan yang tinggi daripada para pembeli di laman online..wahahaha

lagi satu, tersenyum sepanjang hari bukan mudah tahu? rasa mahu tercabut tulang muka..wahahaha :P
 tapi itulah tugas promoter...bermanis muka di hadapan orang ramai, lalu meringankan mulut mengajak tetamu masuk ke gerai kami..ewaaaah :P
ditambah pula dengan rakan2 yang soo sweet!! kawan baru! oho!
didarab lagi dengan jodoh pertemuan yang tidak disangka! ramainya sahabat yang terjumpa di sana!
mashaAllah! rindu benar sama mereka! macam jejak kasih pulak dah...adoyhh

bukan itu sahaja, nak tahu x? suasana di ukm sememangnya 'beriklim dini'
betapa ramainya makhluk yang menyejukkan...mashaAllah! kagum!
bahkan, princessQ juga berharap untuk belajar di situ suatu hari nanti...
oh! mudah-mudahan kita berjodoh ukm! hoho ^^, insyaAllah!
ohoh! macam2 yang tersimpan...
tapi, pengajaran yg pnting buat princessQ ialah...

sejauh mana kita ikhlas tersenyum dalm bekerja?
sejauh mana kita mampu menerima tekanan dalam pekerjaan
sejauh mana kita mampu bersabar melayan kerenah pelanggan dalm memilih produk yang sesuai...
ahah! i wanna developing my skills! omoo~!

sebenarnya... banyak kesalahan dah dibuat minggu ni,,,
omma...biyanae....dun want u 2 be worried abt me...
angah ok! blik mlm bukan kehendak sendiri, tapi tiada pilihan...
omma! jgn risau plizz :)
so dat i could be independent...hihi blagak~ pdahal everything is about parent kan?
jatuh sikit, carik sape?
da answer is omma and daddy! kikikiki
susahnya being independent! oh! 

omma, saranghae! :D

sori! dis is our booth! wahaha

kak! jemput masuk! ada air, ada kek, bju pun ada! ewaaahh!! :P

nak yang ini! shoomellll!!!! wasiat princessQ pada teman2, saat saya graduate nanti, 
tolong belikan bear ini ya? wahaha ^^,

i da graduate! muahaha ^^, melaram baju orang~

jejak kasih~ ^^,

with a sis who were in her konvo!!! waahHhh!! excited gitu! omma!!
pliz wait another 1 year and half, insyaAllah :D

menyibuk dalam family orang~ wahahaha....i pun nk graduate cm kakak nih! kikikiki

okies! lailan sae'ed! :D





No comments: